Időpontot foglalni itt, az oldalon kell. Kivéve, ha MA akartok játszani, ebben az esetben hívj 8:00 és 17:00 között: 06 30 423 0862 (hétfőn zárva)

Dark Days, szabadulj vak sötétségben

Nem gond ha már voltál, garantáltan új élményben lesz részed

Hogy mi az a Dark Days?

Nem kötelező, de ha szeretnétek, teljes sötétségben játszhatjátok végig az adott pályát, se pálya világítás, se telefon fény segítség (a játék előtt leadjátok és lezárjuk), mindössze két halovány elemlámpát kaptok. :-)) Az extra izgalom garantált.

Na mit szólsz? A legjobb, hogy az sem gond, ha már voltál, legalább kicsit kiismered magad, így nagyobb az esély a szabadulásra, de a plusz élmény így is garantált. Ha még nem voltál, akkor meg aztán extra élményben lehet részed, amit egy darabig biztosan nem felejtesz.

Nyugi, nincs ijesztgetés, semmi plusz félelmetes a játék alatt! A játékmenet nem változik, "mindössze" annyi, hogy nincs világítás, de ez bőven elég is az extra élményhez.

Mikor van Dark Days?

Minden szombaton, de mindig más pályán. Íme a menetrend:

 

Ha sötétben szeretnétek játszani, a foglalásnál az "Egyéb megjegyzés, kupon vagy utalványkód" rubrikába írd be: "DarkDays"

 

Ókori sírkamra, láncfűrészes mészáros, őrült professzor laboratóriuma, sorozatgyilkos börtöne... Te melyiket próbálnád ki sötétben?

 

Tedd próbára magad és a csapatod, nézzük, mit tudtok sötétben

Ne késlekedj, gyorsan fogynak a szabad helyek a Dark Days-re, nehogy lemaradj! Gyorsan szervezz egy csapatot, ami lehet a családod, barátok, kollégák, vagy bárki, majd foglalj egy időpontot, aztán várd a nagy napot.

 

Ne aggódj, garantáljuk a jó élményt, gondoskodunk róla

pályát választok »

Kattints, válasz egy pályát a megadott időpontok alapján