Legény- és leánybúcsúk

Idén lesz a nagy nap, barátod, barátnőd, közeli hozzátartozód esküvője?
Valami igazán különleges programot szeretnétek?

Jó helyen jársz, az ElmeHáza prémium szolgáltatásával megtaláltad azt, amit keresel. Élmény, jókedv, nevetés, garantált szórakozás, mindez 60 percben! Garantáljuk, hogy az esküvő mellett erről fogtok a legtöbbet beszélni.

Prémium szolgáltatásaink legény és/vagy lánybúcsúkra

Az ElmeHáza legújabb szolgáltatása, legény és/vagy lánybúcsúk komplett, személyre szabott megszervezése, lebonyolítása. Az alább felsorolt szolgáltatások közül választhatsz, vagy akár az egészet igénybe vehetitek.

 

Szolgáltatás Leírás Ár
Egyedi kérdések beépítése Személyre szabott, ünnepelthez szóló kérdések beépítése a játékba, max. 8 db.
TIPP: Pl.: Az ünnepelt párjával kapcsolatos kérdések.
500 Ft/db
Egyedi videó üzenet bejátszása Max. 1 perces, egyedi, saját tartalmú, ünnepelthez szóló videó üzenet bejátszása a játék kezdetének az elején.
TIPP: A videót akár Ti is vagy az ünnepelt párja is készítheti, a tartalmát rátok bízzuk, de ne legyen hosszabb 1 percnéll. Max 1 db.
1.900 Ft
Közös szám, szöveges üzenetek bejátszása A játék ideje alatt folyamatos zenei aláfestés van. Lehetőség van az ünnepelt és párja közös számának, és/vagy egymáshoz intézett üzenetek bejátszására.
TIPP: Kizárólag hang formátum, és max. 5 perc/db. Tartalmát rátok bízzuk.

290 Ft/db
Az itt felsorolt szolgáltatások közül választhatsz, vagy akár az egészet igénybeveheted.

 

Melyik pályán vehetőek igénybe a legény és/vagy lánybúcsús szolgáltatások?

Kizárólag a Zárka pályán tudjuk vállalni.

Mekkora létszámmal lehet játszani?

Létszám tekintetében a Zárka pályán az ajánlott max játékos létszám 6 fő, azonban az ilyen esetekben kivételt tudunk tenni, és többen is játszhattok egyszerre, akár 8-10-en. Ha ennél is többen lennétek, akkor azzal tisztában kell lenni, hogy kényelmetlen lehet a játék, arról nem is beszélve, hogy elveszti a valódi lényegét. Mi egyáltalán nem ajánljuk, de ha mindenki így akarja, akkor megoldható.

Szeretnétek igénybe venni a szolgáltatásainkat?

Rendben! Minél előbb, de legkésőbb 1 héttel a búcsú előtt jelezzétek az igényt. A kérdések, üzenetek, videó, stb.. kitalálását, elkészítését rátok bízzuk. Annyi kérésünk van, hogy a játék előtt néhány nappal egy emailba összerakva mindent küldjetek el, hogy időben tudjunk készülni mi is.

Van még kérdés? Segítünk!

Küldj emailt és néhány órán belül válaszolunk: info@elmehaza.hu