Időpontot foglalni online kell. Kivéve, ha MA szeretnétek játszani, ebben az esetben hívj: +36 70 377 9973 (hétfőn zárva vagyunk)

Csernobil

Egy pálya a szörnyű tragédia áldozatainak és minden érintettjének az emlékére.

1986-ot írunk és megtörtént a katasztrófa, felrobbant a csernobili atomerőmű 4-es reaktora. A Magyar Atomenergiai Ügynökség egy speciálisan képzett csapatot küld a helyszínre, hogy megállítsák a további reaktorok robbanását. Cél a 2-es blokk lekapcsolása, hűtővíz szivattyúzása a reaktorba, mielőtt az eléri a visszafordíthatatlan robbanáshoz vezető 30000 MW-os szintet.

Most ti vagytok a magyar csapat, rajtatok a sor, hogy megállítsátok a további katasztrófát.

Ja..., orosz nyelvtudással rendelkezők előnyben... :-)

 

Milyen a pálya stílusa?

Erőműi alagsor, tele csövekkel, vezetékekkel, mindenfelé ágazó szerelvényekkel, csapokkal és magával a 2-es blokkal. Számtalan logikai és ügyességi feladattal, egyszóval, egy jól felszerelt egy szobás pálya várja a magyar csapatot.

A helyiség mérete miatt nem ajánljuk a 4-nél több játékost.

 

Többen jönnétek, mint 4-en?

Foglaljatok két, egymás utáni időpontot és a második játék árából 25% kedvezményt kaptok. Ahogy végez az első csapat, visszarendezzük a pályát
(kb. 10 perc) és rögtön jöhet a második csapat. Így, akár versenyezhettek is, melyik csapat jut ki hamarabb. Ebben az esetben fontos, hogy mind a két foglalásnál ugyanaz legyen a foglaló neve.

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-4 játékos részére
Beltéri, egy szobás pálya
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Széchenyi utca 14