Rejtek

Többi pályánktól merőben eltérő, két külön szobábol álló, két részes, nyomozós-börtönös történet valódi szereplői lehettek.

Bezárva! Ne aggódj, hamarosan új pálya nyílik helyette.

A rendőrség által lezárt, csak maszkosként emlegetett sorozatgyilkos rejtekének szobájában vagytok. Kezdődhet a nyomozás! Göngyölítsétek fel a szálakat, vizsgáljátok meg a korábbi eseteket, derítsétek ki, hogy mikor csap le újabb áldozatára, majd meneküljetek. Meneküljetek, ugyanis pontosan 60 percen belül a maszkos hazatér és nem ajánljuk, hogy ott találjon benneteket. De mi van, ha mégis...?

Foglyul ejt, majd kegyetlen börtönébe toloncol. Mindenütt láncok, bilincsek, lakatok lógnak, a sarokban pedig egy 60 percre időzített bomba ketyeg, ami, ha eléri a nullát, robban. A maszkos újabb próba elé állított Titeket, jussatok ki, mielőtt a bomba működésbe lép. Az idő rohamosan fogy, pörögnek a percek. Az életben maradáshoz számtalan trükkös feladatot kell, hogy megoldjatok. Rajtatok múlik, hogy kijuttok vagy bent maradtok!


Mi az, hogy két külön szoba?

A pálya két különálló, egymástól független szobából áll. Az egyik a körözött, maszkos gyilkos rejtekhelye, a másik a börtöne, ahová a fogvatartottait bezárja. A két rész abból adódik, hogy az egyik alkalommal az egyikben, másik alkalommal pedig a másik szobában játszotok. A folytatásos történetet alapul véve először célszerű a rejtekhellyel kezdeni, aztán, ha úgy gondoljátok, jöhet a börtön. Egy pálya, de mégis két külön játék játszható rajta.

Fontos tudnivalók!

  • Egy lefoglalt időpontban csak egy szoba játszható, a másik szobához újabb időpontot kell, hogy foglalj. Vagy ajánljuk a lentebb ismertetett 120 perces dupla játék.
  • 4 fő felett ketté kell osztani a csapatot. Bővebben erről kicsit lentebb.

120 perces dupla játék

Ne várjatok több napot a két játék között, játsszátok le egymás után! SŐT! Még anyagilag is jobban jártok.

Ebben az esetben két, egymás utáni időpontot kell, hogy lefoglalja, de ne aggódj, nem kell egy órát várni a két játék között, ahogy végeztek az egyikkel, rögtön mentek a másik szobába.
Dupla játék esetén 25% kedvezményt kaptok a második játék árából.
A kedvezmény kizárólag a két egymás utáni időpontra lefoglalt 120 perces dupla játékra érvényes. A második játék árából levont 25%-os kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!

4 fő felett ketté kell válni

Amennyiben többen jönnétek, mint 4-en (max. 8-an) lehetőség van kettéosztott játékra. Mit is jelent ez? A csapat egyik fele az egyik szobában, a másik a másik szobában játszik. Sajnos 4 főnél többen nem fértek el egy szobában, ezért kell kettéosztani a csapatot. Ebben az esetben akár versenyezhettek is egymás ellen, amelyik fél hamarabb kijut az lesz a nyerő. :)


Kedvcsináló olvasmány a pályához

Te is vesztes vagy? - Nem! Akkor bizonyíts!


Kóstolj bele a pályába, nézd meg ezt a videót

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-8 játékos részére
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Széchenyi utca 14