Időpontot foglalni itt, az oldalon kell. Kivéve, ha MA akartok játszani, ebben az esetben hívj 8:00 és 18:00 között: 06 70 377 9973 (hétfőn zárva)

Zárka

Miskolc legelső szabaduló pályája. Ha még nem voltatok nálunk vagy ilyen jellegű játékban, akkor ezt a pályát ajánljuk elsőnek!

Bezárva! Ne aggódj, hamarosan új pálya nyílik helyette.

Kössétek fel a gatyát, innen csak a legjobbak képesek kijutni!

Kábultan tértek magatokhoz egy több helyiséges, földalatti pincerendszer leghátsó, félhomályos szobájában. Körbenéztek... sehol egy ablak, csak egy ajtó, egy monitor, néhány kacat és egy haloványan pislákoló fali lámpa. Az ajtóhoz siettek, próbáljátok kinyitni, de az zárva, majd tudatosul bennetek... NINCS KIÚT, vagy mégis...?

Ebben a pillanatban bekapcsol a monitor, majd egy fura maszkos figura, eltorzított hanggal a következőt üzeni nektek:

"Helló! Lenne itt egy kis játék! Ahhoz, hogy kijussatok a szobából számos feladatot kell, hogy megoldjatok. Ha ez sikerül, nem nyugodhattok meg, a játék csak ekkor kezdődik igazán. Még több ajtó, lakat és lánc választ el a végső, szabadságot jelentő kijárattól. Szobáról-szobára haladva találhatjátok meg a kijutás kulcsát. Mindenhol feladatok várnak rátok, amiket, ha sikeresen teljesítetek továbbjuttok. Ha nem, akkor... A falra erősített visszaszámláló órán folyamatosan látjátok a rohamosan csökkenő időt. 60 percetek van, hogy kijussatok az ügyességi és logikai feladatokkal teli pincerendszerből. A kijutáshoz egyetlen út vezet, ezt kell megtalálnotok. Kezdődjék a játék!"

Felkészültél? Foglalj időpontot és bizonyíts!


Kedvcsináló olvasmány a pályához

Szerinted miért volt véres a ruhám?


Kóstolj bele a pályába, nézd meg ezt a videót

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Széchenyi utca 14