Időpontot foglalni itt, az oldalon kell. Kivéve, ha MA akartok játszani, ebben az esetben hívj 8:00 és 18:00 között: 06 70 377 9973 (hétfőn zárva)

Születés-, névnap, extra alkalmak ünneplése extrém helyszínen

Ha már kinőtte a játszóházat, vagy ha uncsi az étterem.

Közeledik a nagy nap, hozzátartozód, barátod, barátnőd, születés vagy névnapja, vagy csak egyszerűen egy különleges alkalmat szeretnétek megünnepelni? Jó helyen jársz, az ElmeHáza prémium szolgáltatásával megtaláltad azt, amit keresel. Élmény, jókedv, nevetés, garantált szórakozás. Garantáljuk, hogy ezt a napot nem felejti az ünnepelt.

A csomag tartalma:

A megérkezéstől a távozásig, játékkal mindennel együtt kb 2,5 óra a teljes program ideje.

Mekkora a max. létszám?

Nagyobb létszám esetén, tisztában kell lenni, hogy kényelmetlen lehet a játék, arról nem is beszélve, hogy elveszti a valódi lényegét. Mi nem ajánljuk, de ha mindenki így akarja, akkor megoldható.

Torta, rágcsa, enni és innivaló

Három fogásos, Michelin csillagos vacsorával nem tudunk szolgálni, de egy tortát, apró süteményt, innivalót és ropogtatni valót tudunk biztosítani, VAGY ti is hozhatjátok, de ezt majd megbeszéljük.

Van e korhatár?

10-től, a jubileumi 100 éves korig bárki jöhet. Fiatalabb korú gyermekek esetén legalább egy szülőnek, vagy nagykorúnak "felügyelni" :-) kell az ünneplőket.

Mit szabad és mit nem?

Amit szabad: jól érezni magát mindenkinek

Amit nem: az ünneplés alatt kiemelten, fontos, hogy a pálya feladatait, kellékeit, eszközeit, senki ne próbálgassa, tesztelje, játsszon vele. Nem babrálunk, nem nyúlunk semmihez, csak nézni lehet (utánatok még van csapat, és nem szeretnénk, ha valami probléma lenne) Másik nagyon fontos, fénykép és videó készítése szigorúan TILOS (nem szeretnék, ha a nyilvánosságra kerülne a pálya). A tortázáskor lehetőség van arra, hogy a játékmester fényképet készít, akár mindenki telefonjával az ünnepeltről. Ezekre kiemelten ügyelünk, és a játékmester figyelemmel is kiséri az ünneplést kamerán keresztül.

 

A lényeg, mennyibe kerül?

 

Szolgáltatás Ár
60 perc játék az alábbi, választható pályák valamelyikén (Fűrész, Illúzió, Vírus, Múmia átka) Az "Árak" menüpontban található alapárak érvényesek

Ajándékok elrejtése a pályán, amit a játék alatt megtalál az ünnepelt

2.000 Ft (akár több ajándék is lehet)
Berendezés, díszítés, pályabérlés max. 75 perces időre 15.000 Ft
Torta, apró sütemény, innivaló és ropogtatni való (vagy te hozod) Mennyiségtől és igénytől függ (kicsivel lesz drágább, mintha te hoznád, de ezzel leveszünk egy terhet válladról, ha te hozod akkor 1.500 Ft a szervízdíj)

 

Ha nem szeretnél 75 perces plusz ünneplést, ha csak elég az ajándék elrejtése a pályán, akkor azt is igénybe veheted. Ebben az esetben viszont bármelyik pályánkat választhatod.

 

Jó lesz így, szeretnéd megrendelni?

Rendben! Minél előbb, de legkésőbb 1 héttel a kítűzött nap előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj egy emailt és hamarosan jelentkezünk: info@elmehaza.hu