Időpontot foglalni itt, az oldalon kell. Kivéve, ha MA akartok játszani, ebben az esetben hívj 8:00 és 17:00 között: 06 30 423 0862 (hétfőn zárva)

Mona Lisa titka

A többi pályánkkal ellentétben itt nem egy pincerendszer mélyéről kell kijutni. A belvárost átkutatva, tereket, szobrokat vizsgálva, szimbólumokat keresve kell rájönni a rejtélyre és megtalálni a tömegpusztító bombát.

ZÁRVA! Téli szünet miatt zárva, nyitás tavasszal.

Egy meg nem nevezett titkos társaság merényletet tervez a város ellen, egy hatalmas erejű tömegpusztító bombát helyeztek el a belváros egyik épületének a pincéjében. Ahhoz, hogy megmentsétek a várost és annak lakosait először megtalálnotok, majd hatástalanítanotok kell a bombát, minderre nem több, mint 90 perc áll a rendelkezésetekre.

A belvárost átkutatva, tereket, szobrokat vizsgálva, szimbólumokat, kódokat keresve, pontról-pontra haladva egyre közelebb juthattok a bomba rejtekhelyére. A megtalálásában segítségetekre lesz egy kutató professzor naplója is, ami a számtalan téves információ mellett a bomba valódi tartózkodási helyét is leírja. Minden apró részletre jól figyeljetek, mert egy rossz döntés és máris tévúton vagytok, amivel a város és a Ti sorsotok is végérvényesen megpecsételődik. Utatok során nem csak a bombát, hanem a professzor irodáját is meg kell találnotok, ahol további fontos információkra derül fény.

Tétovázni nincs idő, csak 90 percetek van!

Mentsétek meg a várost!


Gyakori kérdések a pályáról

Végig kint kell lenni a szabadban?

Nem! Nagyságrendileg a 90 perc felét töltitek kint, a többit kellemes meleg pincékben.

Mi a közös a Mona Lisa titka és A bűntény játékban?

Van egy közös helyszín mind a két játékban, de ne aggódj a feladatok teljesen mások.

Mi van akkor, ha már voltam A bűntény játékon?

Semmi gond! Igaz, hogy van egy közös helyszín, de teljesen más feladatok és plusz titkos helyiségek várnak. Szóval, nyugodtan jöhetsz a csapatoddal, nem fogtok csalódni!


Kóstolj bele a pályába, nézd meg ezt a videót

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
10 éves kortól
90 perces játékidő
Miskolc, Kossuth utca 9