Időpontot foglalni itt, az oldalon kell. Kivéve, ha MA akartok játszani, ebben az esetben hívj 8:00 és 17:00 között: 06 30 423 0862 (hétfőn zárva)

Sötétség napja, szabadulj vaksötétben

Csak ti és a vaksötét pálya, plusz két halovány elemlámpa

Hogy mi ez?

Nem kötelező, de ha szeretnétek, teljes sötétségben játszhatjátok végig az adott pályát, se pálya világítás, se telefon fény segítség (a játék előtt leadjátok és lezárjuk), mindössze két halovány elemlámpát kaptok. :-)) Az extra izgalom garantált.

Na mit szólsz? A legjobb, hogy az sem gond, ha már voltál, legalább kicsit kiismered magad, így nagyobb az esély a szabadulásra, de a plusz élmény így is garantált. Ha még nem voltál, akkor meg aztán extra élményben lehet részed, amit egy darabig biztosan nem felejtesz.

Nyugi, nincs ijesztgetés, semmi plusz félelmetes a játék alatt! A játékmenet nem változik, "mindössze" annyi, hogy nincs világítás, de ez bőven elég is az extra élményhez.

Mikor van?

Szombatonként, de mindig más pályán. Íme a menetrend:

 

 

Ókori sírkamra, láncfűrészes mészáros, őrült professzor laboratóriuma, sorozatgyilkos börtöne... Te melyiket próbálnád ki sötétben?

 

Tedd próbára magad és a csapatod, nézzük, mit tudtok sötétben

Ne késlekedj, gyorsan fogynak a szabad helyek, nehogy lemaradj! Gyorsan szervezz egy csapatot, ami lehet a családod, barátok, kollégák, vagy bárki, majd foglalj egy időpontot, aztán várd a nagy napot.

 

Ne aggódj, garantáljuk a jó élményt, gondoskodunk róla

pályát választok »

Kattints, válasz egy pályát a megadott időpontok alapján