Pályát foglalni online kell, itt az oldalon. Kivéve, ha MA jönnétek, ebben az esetben hívj 8 és 18 között: 30 423 0862 (hétfőn zárva)

Sherlock Holmes - A kincsrablás

Irány a lordok, királyok mesebeli világa! Álomszép díszlet, kellemes feladatok, egekbe szökő élmény és adrenalin.

A pálya stílusa

Éld át Sherlock Holmes rejtélyekkel teli kalandjait a legújabb pályánkon!  Igazi gyerekbarát, családi kalandpálya, kicsiknek, nagyoknak, időseknek, fiataloknak, egyszóval mindenkinek. Ámulatba ejtően lenyűgöző díszlet, furfangos feladatok, új típusú technikai megoldások és 1 óra élmény, ami csak Rád és a csapatodra vár... Nem fogtok csalódni :-)

A történet

Sherlock Holmes táviratban értesül az évszázad rablásáról, melyet az angol királyi palotában követtek el. Az értékes műtárgyak mellett a királynő szigorúan örzött koronáját is ellopták. A gyanú a köztiszteletben álló Lord Harry Kensingtonra terelődött. A korona elrablásával egyre éleződik az angol-francia ellentét, ami háborúhoz is vezethet, amennyiben nem kerül elő a korona.

Sherlock Holmes most a Ti segítségeteket kéri a nyomozásban. Kutassátok át Lord Kensington titkos föld alatti irodáját, keressetek nyomokat, találjátok meg az ellopott koronát!

 

Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
Beltéri, több szobás pálya
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Kossuth utca 5