Időpontot foglalni online kell. Kivéve, ha MA szeretnétek játszani, ebben az esetben hívj: +36 70 377 9973 (hétfőn zárva vagyunk)

Fűrész

Végre itt a valódi Fűrész élmény. Filmbéli díszlet, klasszikus, több szobás pálya, tele jobbnál-jobb feladattal.

"Helló! Lenne itt egy kis játék! Ahhoz, hogy kijussatok a számos feladatot kell, hogy megoldjatok. Számtalan ajtó, lakat és lánc választ el a végső, szabadságot jelentő kijárattól. Szobáról-szobára haladva találhatjátok meg a kijutás kulcsát. Mindenhol feladatok várnak rátok, amiket, ha sikeresen teljesítetek továbbjuttok. Ha nem, akkor...

A falra erősített visszaszámlálón folyamatosan láthatjátok a rohamosan csökkenő időt. 60 percetek van, hogy kijussatok az ügyességi és logikai feladatokkal teli pincerendszerből. A kijutáshoz egyetlen út vezet, ezt kell megtalálnotok. Kezdődjék a játék!"

Felkészültél? Foglalj időpontot és bizonyíts!

Milyen a pálya stílusa?

Ha még nem voltál nálunk vagy ilyen játékban, akkor ezt a pályát ajánljuk elsőnek. Csilivili diszlettől mentes, klasszikus, börtön hangulat, tele rácsokkal, láncokkal, kötelekkel, mint ahogy az a szabadulós játékok alapjait megteremtő Fűrész filmben is látható. Ne számíts semmi ijesztgetésre, váratlan eseményre, véres jelenetre, ám annál több valódi, fizikai elven működő logikai és csapatmunkát igénylő feladatra. Garantáljuk, az emlékezetes 60 percet.


Ízelítő képekben
Ízelítő képekben
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
Beltéri, több szobás pálya
10 éves kortól
60 perces játékidő
Miskolc, Széchenyi utca 14