Pálya foglalás

Hat pálya, hat kíhívás! Te melyiket választod?

Ha még új vagy, nem voltál nálunk, ezek fontosak lehetnek:
Időpontot akarok foglalni! Hogyan kell?

Időpontot foglalni kizárólag itt a weboldalunkon, online formában lehetséges, kivétel, ha MA akartok játszani. Görgess lentebb, ott találod a pályáinkat. Válaszd ki a szimpatikusat, a "Tovább" gombra kattintva a pálya rövid bemutatóját olvashatod, a "Foglalás" gombra kattintva időpontot foglalhatsz az adott pályára. Ilyen egyszerű! :)

MA akartok játszani? Hívj az alábbi számon 8:00 és 18:00 között és megnézzük van e szabad hely: 06 70 377 9973

Milyen játékaink vannak és mi a lényegük?

Jelenleg több szabadulós, 1 FBI helyszínelős és 1 város nyomozós pálya közül választhatsz

Bővebben a pályákról:

Szabadulós játékainkban az első számú cél, kijutni minél hamarabb, de maximum 60 percen belül! Merészkedj le társaiddal a több százéves épületek elhagyatott pincéibe, ahol átélhetitek a bezártság és rohamosan fogyó idő feszültség növelő élményét. A szabadságotok elengedhetetlen kelléke a csapatmunka, ugyanis a helyiségek minden sarka, minden tárgya egy "kulcs". Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, lakatokon és ügyességi feladatokon keresztül visz az út kifelé.

A városi nyomozós, Mona Lisa titka játékunkban a várost átkutatva, tereket, szobrokat átvizsgálva, szimbólumokat keresve kell rájönni a rejtélyre és megtalálni, majd hatástalanítani a tömegpusztító bombát.

A helyszínelős, A bűntény játékunkban egy gyilkosságot kell felderíteni és megoldani, amit ha sikeresen teljesítünk egy fogvatartott asszisztenst is megmenthettek.

Melyik beltéri és melyik kültéri játék?

A Mona Lisa titka pályán kívül, ami félig kültéren, félig beltéren játszódik, mindegyik pályánk beltéren, télen-nyáron kellemes hőmérsékletű pincében játszódik.

Hányan játszhatunk egyszerre?

Pályáinkon a játékosok létszáma korlátozott, az ajánlott maximális létszám 6 fő. A korlátozás azért van, mert egyszerűen nem fértek el kényelmesen, ha többen vagytok, és ami ennél is fontosabb, a játékélmény rovására mehet a több játékos. Tapasztalat alapján a leghatékonyabb, legügyesebb csapatok 4-5 fővel játszanak. Ha mindenképp többen szeretnétek jönni, akkor nagyon max. még plusz 1-2 fő bemehet, de a saját érdeketekben nem ajánljuk. Inkább játszatok két külön pályán.

Nagyobb létszámú csapatok, osztályok részére mindeképp azt ajánljuk, hogy több pályán játszanak. Egyszerre, egy időben az összes pályánkon, összesen 32 -36 fő is tud játszani.

Hány perces egy játék?
Mindegyik játékunk 60 perces, egyedüli kivétel a Mona Lisa titka, ami 90 perces. Eligazítással, távozással, fényképezkedéssel együtt még plusz 10-15 percet számolj rá.
Mikor vagyunk nyitva?
Hétfő kivételével minden nap nyitva vagyunk, délelőttől késő estig.
Hogyan és mikor kell fizetni?
Fizetni a játék alkalmával, a helyszínen kell készpénzben. Sajnos bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Mennyibe kerül egy főnek a játék?

2 fős csapat esetén - 3.500 Ft/fő
3 fős csapat esetén - 3.300 Ft/fő
4 fős csapat esetén - 2.600 Ft/fő
5 fős csapat esetén - 2.200 Ft/fő
6 főtől - 2.000 Ft/fő

Nagyobb létszám esetén 30 főig 2.000 Ft/fő , 30 fő felett 1.800 Ft/fő a játék ára.

Hol vagyunk helyileg?

Fűrész: 3530 Miskolc Széchenyi utca 14 / sétálóutca

A múmia átka: 3525 Miskolc Kossuth utca 5 / Csodamalom Bábszínház utcájában

Vírus: 3525 Miskolc Kossuth utca 5 / Csodamalom Bábszínház utcájában

Rítus: 3525 Miskolc Kossuth utca 9 / Csodamalom Bábszínház mellett

Mona Lisa titka játékunk a Rítus pálya helyszínéről a 3525 Miskolc Kossuth utca 9 címről indul.

A bűntény játékunk ugyancsak a 3525 Miskolc Kossuth utca 9 címről indul.

Hány éves kortól ajánlott?
A Rítus kivételével, ahol 12 év a korhatár, mindegyik pályánkon 10 éves kortól lehet játszani. Természetesen voltak már fiatalabb játékosaink is, 7-8 éves gyerekek, ők is nagyon jól szórakoztak. Pályáinkon nem kell tartani hirtelen ijesztgetésektől, váratlan eseményektől, kivétel a Rítus, ahol előfordulhat :-). 10 évnél fiatalabb gyeremekek esetén legalább egy nagyobb korú fiatal ajánlott még a csapatba.
Van még kérdésed?
Nem találtad meg minden kérdésedre a választ? KATTINTS IDE és átlépsz a Gyakran Ismételt Kérdések oldalára. Ha ott sem, akkor keress minket itt.

Szabadulós játékok


Csernobil
1986-ot írunk és megtörtént a katasztrófa, felrobbant a csernobili atomerőmű 4-es reaktora. A Magyar Atomenergiai Ügynökség egy speciálisan képzet csapatot küld a helyszínre, hogy megállítsák a további reaktorok robbanását.
Nehézségi szint
2-4 játékos részére
Fűrész
Ha még nem voltál nálunk vagy ilyen játékban, akkor ezt a pályát ajánljuk elsőnek. Klasszikus, börtön hangulat, tele rácsokkal, láncokkal, kötelekkel, mint ahogy az a szabadulós játékok alapjait megteremtő Fűrész filmben is látható.
"Helló! Lenne itt egy kis játék! Ahhoz, hogy kijussatok a számos feladatot kell, hogy megoldjatok. Számtalan ajtó, lakat és lánc választ el a végső, szabadságot jelentő kijárattól. Szobáról-szobára haladva találhatjátok meg a kijutás kulcsát. Ha sikeresen teljesítetek kijuthattok, ha nem, akkor...
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
Vírus
Egy őrült professzor, földalatti laboratóriumának foglyai vagytok, ahol a kegyetlen kutatásainak részesei lehettek. A legújabb biofegyverének a hatásait tesztelik rajtatok, mint kísérleti alanyokon. Jussatok ki, mielőtt elszabadul a pokol...
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
A múmia átka
Egyiptom uralkodója, Amonthep a véres kezű hadvezér hódításai messzi földön ismertek voltak. Csillapíthatatlan hatalomvágyának nem volt elég a környező területek leigázása, a világot akarta uralni, ezért a sötétség erői felé fordult. A hadvezér halálát követően, a jóslat szerint, a véres kező Amonthep, 4000 év elteltével visszatér és leigázza a világot... Rajtatok a sor, hogy megakadályozzátok. 
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
Rítus
Zárva! Hamarosan egy vadonat új, da annál izgalmasabb horror pályával várunk.
Ismeretlen eredetű eltűnés Miskolcon! Egyelőre tisztázatlan körülmények között tűnt el néhány helyi lakos, a rendőrség a korábbi esetekhez hasonlóan a nagy port kavart rituális gyilkosságokkal hozza összefüggésbe az esetet.
Nehézségi szint
2-6 játékos részére

Helyszínelős játék


A bűntény
Több éve egy ismeretlen elkövető tartja rettegésben a várost, számos megoldatlan, rejtélyes bűntényt hagyva a háta mögött. A misztikus gyilkosságok nyomozásába bekapcsolódott a híres szimbólum kuktató professzor  R.L. is.
Nehézségi szint
2-6 játékos részére

Városi kalandjáték


Mona Lisa titka
Téli szünet miatt zárva. Nyitás tavasszal!
Szabadtéri játék! A többi pályánkkal ellentétben itt a játékidő közel fele a kültéren a szabadban játszódik. A belvárost átkutatva, tereket, szobrokat vizsgálva, szimbólumokat keresve kell rájönni a rejtélyre és megtalálni a tömegpusztító bombát.
Egy meg nem nevezett titkos társaság merényletet tervez a város ellen, egy hatalmas erejű tömegpusztító bombát helyeztek el a belváros egyik épületének a pincéjében. Ahhoz, hogy megmentsétek a várost és annak lakosait először megtalálnotok, majd hatástalanítanotok kell a bombát, minderre nem több, mint 90 perc áll a rendelkezésetekre.
Nehézségi szint
2-6 játékos részére