Pálya foglalás

Hat pálya, hat kíhívás! Te melyiket választod?

Ha még új vagy, nem voltál nálunk, ezek fontosak lehetnek:
Időpontot akarok foglalni! Hogyan kell?

Időpontot foglalni kizárólag itt a weboldalunkon, online formában lehetséges. Görgess lentebb, ott találod a pályáinkat. Válaszd ki a szimpatikusat, a "Tovább" gombra kattintva a pálya rövid bemutatóját olvashatod, a "Foglalás" gombra kattintva időpontot foglalhatsz az adott pályára. Ilyen egyszerű! :)

Még nem voltunk nálatok vagy ilyen játékban, melyik pályát válasszuk?

Ha még nem voltál nálunk vagy ilyen játékban, akkor a legelsőt a Zárka pályát ajánljuk elsőnek. Garantáljuk, hogy jól fogjátok magatokat érezni, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a több, mint 10.000 játékos, aki ezidáig átélte a valódi bezártságot Miskolc legelső és legsikeresebb szabaduló pályáján a Zárkán!

Milyen játékaink vannak és mi a lényegük?

6 db pályánk van, ezek közül 4 szabadulós, 1 FBI helyszínelős és 1 város nyomozós pálya.

Bővebben a pályákról:

Szabadulós játékainkban (Zárka, Rejtek, Rítus, A múmia átka) az első számú cél, kijutni minél hamarabb, de maximum 60 percen belül! Merészkedj le társaiddal a több százéves épületek elhagyatott pincéibe, ahol átélhetitek a bezártság és rohamosan fogyó idő feszültség növelő élményét. A szabadságotok elengedhetetlen kelléke a csapatmunka, ugyanis a helyiségek minden sarka, minden tárgya egy "kulcs". Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, lakatokon és ügyességi feladatokon keresztül visz az út kifelé.

A városi nyomozós, Mona Lisa titka játékunkban a várost átkutatva, tereket, szobrokat átvizsgálva, szimbólumokat keresve kell rájönni a rejtélyre és megtalálni, majd hatástalanítani a tömegpusztító bombát.

A helyszínelős, A bűntény játékunkban egy gyilkosságot kell felderíteni és megoldani, amit ha sikeresen teljesítünk egy fogvatartott asszisztenst is megmenthettek.

Melyik beltéri és melyik kültéri játék?

A Zárka, Rejtek, Rítus, A múmia átka és az egy helyszínelős A bűntény játékunk, teljesen fedett, beltéri pálya. Bármilyen időjárás is van, ezekre bármikor jöhettek.

A városi nyomozás (Mona Lisa titka) játékunk félig kültéren, félig beltéren játszódik. Esős idő esetén esernyőt mindenképp hozzatok!

Hányan játszhatunk egyszerre?

Pályáinkon a játékosok létszáma korlátozott, az ajánlott maximális létszám 6 fő, egyedüli kivétel a Rejtek pálya, itt lehetőség van 8 főnek is játszani. (Bővebb infó a Rejtek pálya adatlapján)

A korlátozás azért van, mert egyszerűen nem fértek el kényelmesen, ha többen vagytok, és ami ennél is fontosabb, a játékélmény rovására mehet a több játékos. Tapasztalat alapján a leghatékonyabb, legügyesebb csapatok 4-5 fővel játszanak. Ha mindenképp többen szeretnétek jönni, akkor nagyon max. még plusz 1-2 fő bemehet, de a saját érdeketekben nem ajánljuk. Inkább játszatok két külön pályán.

Nagyobb létszámú csapatok, osztályok részére mindeképp azt ajánljuk, hogy több pályán játszanak. Egyszerre, egy időben az összes pályánkon, összesen 32 -36 fő is tud játszani.

Hány perces egy játék?
Mindegyik játékunk 60 perces, egyedüli kivétel a Mona Lisa titka, ami 90 perces. Eligazítással, távozással, fényképezkedéssel együtt még plusz 10-15 percet számolj rá.
Mikor vagyunk nyitva?
Hétfő kivételével minden nap nyitva vagyunk, délelőttől késő estig.
Hogyan és mikor kell fizetni?
Fizetni a játék alkalmával, a helyszínen kell készpénzben. Sajnos bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Mennyibe kerül egy főnek a játék?

2-3 fős csapat esetén - 3.000 Ft/fő
4 fős csapat esetén - 2.400 Ft/fő
5 fős csapat esetén - 2.000 Ft/fő
6 főtől - 1.800 Ft/fő

Nagyobb létszám esetén 30 főig 1.800 Ft/fő , 30 fő felett 1.500 Ft/fő a játék ára.

Hol vagyunk helyileg?

Zárka és a Rejtek pálya címe: 3530 Miskolc Széchenyi utca 14 (kapualj) / Európa tér

A múmia átka pálya címe: 3525 Miskolc Kossuth utca 5 / Csodamalom Bábszínház utcájában

Rítus pálya címe: 3525 Miskolc Kossuth utca 9 / Csodamalom Bábszínház mellett

A Mona Lisa titka játékunk a Rítus pálya helyszínéről a 3525 Miskolc Kossuth utca 9 címről indul.

A bűntény játékunk ugyancsak a 3525 Miskolc Kossuth utca 9 címről indul.

Hány éves kortól ajánlott?
A Zárka, Rejtek, Mona Lisa titka, A múmia átka és a A bűntény pályánk 10 év, a Rítus pályánk 12 éven felüliek számára ajánlott! Természetesen voltak már fiatalabb játékosaink is, 7-8 éves gyerekek, ők is nagyon jól szórakoztak. Pályáinkon nem kell tartani hirtelen ijesztgetésektől, váratlan eseményektől. 10 évnél fiatalabb gyeremekek esetén legalább egy nagyobb korú fiatal ajánlott még a csapatba.
Van még kérdésed?
Nem találtad meg minden kérdésedre a választ? KATTINTS IDE és átlépsz a Gyakran Ismételt Kérdések oldalára. Ha ott sem, akkor keress minket itt.

Szabadulós játékok


Zárka
Miskolc legelső szabadulós pályája. Ha még nem voltatok nálunk, vagy ilyen jellegű játékban, akkor ezt a pályát ajánljuk elsőnek! Kössétek fel a gatyát, innen csak a legjobbak képesek kijutni.
Kábultan tértek magatokhoz egy többhelyiséges, földalatti pincerendszer leghátsó, félhomályos szobájában. Körbenéztek... sehol egy ablak, csak egy ajtó, egy monitor, néhány kacat és egy haloványan pislákoló fali lámpa. Az ajtóhoz siettek, próbáljátok kinyitni, de az zárva, majd tudatosul bennetek... NINCS KIÚT, vagy mégis...?
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
Rejtek
A rendőrség által lezárt, csak maszkosként emlegetett sorozatgyilkos rejtekének szobájában vagytok. Kezdődhet a nyomozás! Göngyölítsétek fel a szálakat, vizsgáljátok meg a korábbi eseteket, derítsétek ki, hogy mikor csap le újabb áldozatára, majd meneküljetek. Meneküljetek, ugyanis pontosan 60 percen belül a maszkos hazatér és nem ajánljuk, hogy ott találjon benneteket. De mi van, ha mégis...?
Nehézségi szint
2-8 játékos részére
A múmia átka
Egyiptom uralkodója, Amonthep a véres kezű hadvezér hódításai messzi földön ismertek voltak. Csillapíthatatlan hatalomvágyának nem volt elég a környező területek leigázása, a világot akarta uralni, ezért a sötétség erői felé fordult. A hadvezér halálát követően, a jóslat szerint, a véres kező Amonthep, 4000 év elteltével visszatér és leigázza a világot... Rajtatok a sor, hogy megakadályozzátok. 
Nehézségi szint
2-6 játékos részére
Rítus
Az extra borzongásra vágyóknak havonta, szombatonként Horror napot tartunk a Rítus pályán. Részletek és időpontfoglalás a pálya adatlapján.
Ismeretlen eredetű eltűnés Miskolcon! Egyelőre tisztázatlan körülmények között tűnt el néhány helyi lakos, a rendőrség a korábbi esetekhez hasonlóan a nagy port kavart rituális gyilkosságokkal hozza összefüggésbe az esetet.
Nehézségi szint
2-6 játékos részére

Helyszínelős játék


A bűntény
Több éve egy ismeretlen elkövető tartja rettegésben a várost, számos megoldatlan, rejtélyes bűntényt hagyva a háta mögött. A misztikus gyilkosságok nyomozásába bekapcsolódott a híres szimbólum kuktató professzor  R.L. is.
Nehézségi szint
2-6 játékos részére

Városi kalandjáték


Mona Lisa titka
Szünet miatt zárva a Mona Lisa titka pálya. Nyitás nyáron.
Szabadtéri játék! A többi pályánkkal ellentétben itt a játékidő közel fele a kültéren a szabadban játszódik. A belvárost átkutatva, tereket, szobrokat vizsgálva, szimbólumokat keresve kell rájönni a rejtélyre és megtalálni a tömegpusztító bombát.
Egy meg nem nevezett titkos társaság merényletet tervez a város ellen, egy hatalmas erejű tömegpusztító bombát helyeztek el a belváros egyik épületének a pincéjében. Ahhoz, hogy megmentsétek a várost és annak lakosait először megtalálnotok, majd hatástalanítanotok kell a bombát, minderre nem több, mint 90 perc áll a rendelkezésetekre.
Nehézségi szint
2-6 játékos részére